dimecres, 7 de juliol del 2010

Futbol, futbol i futbol...

Aquest estiu ha vingut acompanyat del mundial de futbol. A hores d’ara la selecció espanyola es troba en semifinals. Avui, dimecres 7 de juliol a les 20.30 es disputarà l’esperat partit Alemanya - Espanya.


Molts carrers i balcons d’Espanya s’han tenyit de vermell i groc per animar la seva selecció al Mundial i molts seguidors de la nostra selecció passegen camisetes i banderes d’Espanya. Avui vespre, l’expectació promet ser gran.


Molts amics i alguna amiga també, a l’igual que molta gent, avui estaran pendents del partit amb una emoció incontrolada. Fins i tot l’horari de la retransmissió ha condicionat bastants activitats del dia i ben segur que els carrers a partir de les 20.30 restaran buits. Tot això a causa del partit d’avui vespre que acapara l’atenció de tots els mitjans de comunicació, com si es tracti de l’únic tema important del dia.


A mi personalment no m’agrada el futbol, i, de fet, rebuig el fanatisme que desperta aquest esport. M’impressiona veure com el futbol és capaç d’aixecar tantes passions i moure tanta gent, quan per altra banda és tan difícil que la gent s’unesqui i es mogui per causes molt més importants i justes.


Serà com diu Jorge Luis Borges que “el futbol és popular perquè l’estupidesa és popular ” ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada